Over ons

PS (1)

Ons verhaal

In 2016 is Matthijs begonnen met Upperscore. Met 18 jaar ervaring in en om de mode- en retailbranche mag je hem gerust een liefhebber noemen.

Tegenwoordig kan je als winkelier alleen onderscheidend zijn als je een customer experience kan bieden. Service, gastvrijheid en expertise zijn belangrijker dan ooit. Toch is er een hoop kommer en kwel in winkels. Hoe vaak staan verkopers niet verstopt achter de toonbank?

Upperscore helpt retailers door hun verkopers en managers naar het volgende niveau te tillen.  Onze eigen verkoop- en trainingsmethode kan je het best omschrijven als een combinatie van de assertiviteit van straatverkoop en de gastvrijheid van een viersterrenhotel.

Dit is ons team

Naast onze vaste team werken wij ook met freelance trainers om ons team te versterken. Wil je ook met ons komen werken? Neem gerust even contact op!

Matthijs van Meurs

Als consultant en trainer inspireert Matthijs alle lagen binnen een organisatie naar betere prestaties en meer klanten.

Erno Pieter

Als communicatietrainer en acteur is Erno onmisbaar om situaties te oefenen en communicatie met klanten te leren doorgronden.

Marcia Godet

Marcia is gespecialiseerd in het creëren van een succesvolle cultuur binnen retail. Dit doet ze door kernwaarden te stimuleren die goed presterende teams opleveren.

Erno Pieter

Als communicatietrainer en acteur is Erno onmisbaar om situaties te oefenen en communicatie met klanten te leren doorgronden.

Wat klanten over ons vertellen

Hij heeft ons uitstekend geholpen bij het bewerkstelligen van een verbeterde houding binnen een van onze winkelteams, een direct effect was merkbaar. Namelijk hogere conversie, betere omzet en blijere klanten.
Pieter Jongens
HUTSPOT
Een uitermate fijne training gehad, zeer goed voor het team, er werd meteen hogere conversie gescoord, aan te bevelen!


Joost Castelijn
MENSROOM

Wil je met ons werken?

Neem contact met ons op voor een kennismaking. Verandering begint altijd met de eerste actie!